Jedi što vrijedi

Bez autora
Nov 21 2011

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore predstavili su projekt Riba Hrvatske - Jedi što vrijedi. Cilj je potaknuti povećavanje potrošnje proizvoda hrvatskog ribarstva, prije svega kod domaćih potrošača, ali i u turističkoj ponudi. Naša je riba još uvijek sačuvana od onečišćenja i kvalitetnija od ribe naših susjeda. Istraživanje GfK pokazuje da svaki deseti Hrvat uopće ne jede svježu ribu i plodove mora, a svaki dvadeseti ne jede ni smrznutu. Hrvati godišnje pojedu 8,5 kg ribe, a Španjolci, Portugalci i Talijani čak 24,5 kg. Manje ribe od nas jedu samo Irci, Nijemci i Mađari.

Jedi što vrijediPredstavnici Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore predstavili su projekt Riba Hrvatske - Jedi što vrijedi.

Cilj je potaknuti povećavanje potrošnje proizvoda hrvatskog ribarstva, prije svega kod domaćih potrošača, ali i u turističkoj ponudi. Naša je riba još uvijek sačuvana od onečišćenja i kvalitetnija od ribe naših susjeda.

Istraživanje GfK pokazuje da svaki deseti Hrvat uopće ne jede svježu ribu i plodove mora, a svaki dvadeseti ne jede ni smrznutu. Hrvati godišnje pojedu 8,5 kg ribe, a Španjolci, Portugalci i Talijani čak 24,5 kg. Manje ribe od nas jedu samo Irci, Nijemci i Mađari.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik